top of page

Parteneriate Syncodeal GmbH

Începând din 2005, ne-am obținut reputația și experiența prin profesionalism și nivelul ridicat al produselor noastre, obținute din materii prime de ultimă generație, de cea mai bună calitate și cu eficiența întotdeauna dovedită clinic.

Prin resurse interne, dar mai ales prin succesul de durată al parteneriatelor noastre, benefic ambelor părți, am reușit să ne dezvoltăm profesional și să oferim produse și servicii de cea mai bună calitate clienților noștrii.

Obiectivul nostru este maximizarea potențialului de dezvoltare, prin parteneriate reușite și găsirea de modalități optime de a echilibra resursele noastre cu inițiativele partenerilor noștrii.

logo CBF
​Marca proprie , conformă reglementărilor în vigoare din Germania și Uniunea Europeană, asigura produselor noastre calitatea demnă de încredere: Made în Germany 

În funcție de cerințele companiei Dvs., va rugăm să ne contactați la:

Oferim oportunitățile:

  • Nu numai de a alege dintr-o arie largă de produse, dar și posibilitatea dezvoltării unui produs nou în concordanță cu cerințele clientului din gama produselor biocide, chimice, cosmetic, dermato-cosmetice și farmaceutice.

  • Asigurăm toți pașii esențiali în procesul de creare a unui produs nou: dezvoltarea, optimizarea și producția lui în cantitatea cerută de client, precum și testări de eficacitate în laboratoare și institute de prestigiu din Germania și Austria.

  • Servicii complete logistice și de marketing.

bottom of page