top of page

Garantie

Garanția produselor


Toate produsele comercializate de către site-ul nostru beneficiază de condiții de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte. Nu se poate invoca garanția în condițiile utilizării improprii sau incorecte a produsului sau nu a fost deteriorat cu obiecte contondente.

Garanția produselor achiziționate este asigurată de către furnizorii noștri sau de către centrul de service autorizat al producătorului, dupa caz.

Produsele ambalate corespunzător vor fi expediate împreună cu următoarele documente: documentele aferente produsului,furnizate de către producător sau de către importator. Trebuie să ne notificați prin email, sau la numerele de telefon +4 021 337 83 33 /  +4 021 337 80 38 sau office@syncodeal.ro , absența oricăruia dintre aceste documente în termen de 48h de la recepționarea produselor, în caz contrar toate acestea considerându-se furnizate.

Dacă produsul achiziționat se dovedeşte a fi defect în perioada garanției și aveți nevoie de ajutor, vă rugăm să ne contactaţi la +4 021 337 83 33 /  +4 021 337 80 38 sau office@syncodeal.ro.

bottom of page